Inter Cars - Gala Mistrzów 2014 2014-02-18 13-36-46.png

I edycja konkursu cieszyła się ogromną popularnością. Szczególnie entuzjastycznie zostały przyjęte Oesy, czyli Odcinki Specjalne. Dlatego również w tym roku pojawią się one w harmonogramie konkursu. W tych dodatkowych konkursach można nie tylko zdobyć podwójną liczbę punktów, ale również wygrać nagrody już w trakcie trwania promocji.

Nagrodami tymi są spotkania z gwiazdami motosportu, oczywiście również z Krzysztofem Hołowczycem. Trzykrotny zdobywca tytułu rajdowego mistrza Polski, mistrz Europy i wielu innych nagród motosportu, podzieli się z laureatami Oesów tajemnicami rajdowej, ale bezpiecznej jazdy. Zaprezentuje również swoje umiejętności. Podczas spotkań organizowane będą rajdy, a w tym roku przygotowano niespodziankę także dla klientów rynku pojazdów ciężarowych. Prawdziwej rajdowej przygody będą oni mogli zakosztować w samochodach ciężarowych. Moc atrakcji , znane nazwiska motosportu i jedyny w swoim rodzaju – drift ciężarowy zaczną się już w marcu.

Prawdziwe emocje motoryzacyjne w Wielkim Rajdzie już wkrótce!